Een hoop vrienden

Een hoop vrienden Beschikbaar

boeken
2+

Een kleine pinguïn is droevig omdat hij niet kan vliegen. Alles heeft hij al geprobeerd. In z’n eentje lukt het hem gewoon niet. Gelukkig heeft de kleine pinguïn heel veel vrienden in de zoo. Die zullen hem helpen. Help jij hem ook? Een liefdevol verhaal over klein zijn, een fantastisch idee en echte vrienden.

‘Het prentenboek Een hoop vrienden is een hartverwarmend prentenboek, dat in een heel vrolijke stijl is getekend. Voor kinderen zijn er genoeg dingetjes om te kijken en te ontdekken. Met als klapper een grote uitvouwpagina, waar alle dieren op te zien zijn.' (Website Coole Suggesties, 8 april 2015) 

‘Hartverwarmend, oblong prentenboek dat halverwege het verhaal gekeerd moet worden om de stapel met dieren in beeld te kunnen brengen. De olifant spreekt de kijker dan rechtstreeks aan, met het verzoek het boek om te draaien. De emoties van de kleine pinguïn worden erg herkenbaar en tegelijkertijd invoelbaar uitgebeeld. […] Een aandoenlijk prentenboek over vriendschap en samenwerken.’ (NBD Biblion, 27 mei 2015)


Informatie opvragen